joi, 15 martie 2012

Un lupenean onest întreabă: / „Păi, oamenii de la Universal Edil nu sunt plătiţi, gunoaiele nu sunt strânse, atunci unde merg banii?”




Avem deja câteva articole la activ în care demonstrăm cu imagini că Lupeniul a ajuns municipiul  nimănui. Este pur şi simplu o epavă, iar imaginea lui se apropie dureros de mult cu cea a Aninoasei. Nu este vina lupenenilor. Este vina administraţiei locale care face prea puţin pentru ei. Se invocă în permanenţă lipsa banilor, dar vorba doar de lipsă de interes.
La doi paşi de Primăria Lupeni, pe strada Avram Iancu, s-a filmat ieri starea în care se află o stradă din zona A oraşului. Cât plătesc lupenenii impozit pentru un aşa tratament, dar şi cât plătesc taxa de gunoi, vă spunem în cele ce urmează.
Pentru această zonă cu case din zona centrală a oraşului un proprietar plăteşte aproximativ 200 de lei în fiecare an. Plus câte 3,9 lei pe lună, de persoană, taxă de salubrizare. Pentru a vedea ce primeşte în schimbul acestor bani, nu trebuie decât să urmăriţi clipul filmat de un proprietar de pe această stradă care l-a trimis la noi la redacţie. Nu vrea să-şi dea numele, dar spune că s-a săturat de mizerie. Iar la pachet cu gunoaiele de pe stradă mai sunt şi câţiva câini. „Nu înţeleg de ce numai la noi nu se poate face. În alte oraşe da, la noi nu. Nu înţeleg unde se duc banii de pe taxa de gunoi. Am un prieten, stă în colonie, lucrează la Universal Edil, spune că nu-şi ia banii cu lunile. Păi, oamenii de la Universal Edil nu sunt plătiţi, gunoaiele nu sunt strânse, atunci unde merg banii aceştia?”, se ntreabă e lupeneanul.

Articol de : Alina Pipan
Sursa : www.zvj.ro

SALVEAZĂ LUPENIUL de la dezastrul în care a fost târât de proasta gestionare şi incompetenţa demonstrată de actuala administraţie. În 2012 dă dovadă de ÎNŢELEPCIUNE şi IA ATITUDINE.  În iunie 2012, spune: NU RESMERIŢĂ!!!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu