marți, 20 martie 2012

Domnule Lupaşcu, ne scuzaţi: Imaginile acestea vă spun ceva?


Aleea Castanilor - Lupeni
Partea cea mai frumoasă a meseriei de jurnalist este atunci când cititorii reacţionează la articole, dând un feed-back. Şi reacţiile negative spun ceva şi îl direcţionează într-un fel sau altul, dar cele pozitive îl ung pe suflet.
Lupenenii reacţionează fantastic la imaginile cu gunoi din munici­piul în care domiciliază. Şi, revoltaţi, au început să trimită, la rândul lor, imagini din zona în care locuiesc sau lucrează. De exemplu, ieri am primit câteva imagini cu containere de gunoi instalate vizavi de CAP. Chiar în mijlocul oraşului, pe unde se plimbă toată lumea, foarte uşor de remarcat.
Deci, domnule primar Cornel Restemeriţă, v-aţi convins ori ba? Municipiul dumneavoastră este îngropat în gunoi. Puteţi să mai ştergeţi un vot din cele pe care vă bazaţi deja.
Vom publica de fiecare dată orice fotografie venită, nu numai din municipiul Lupeni, dar şi din celelalte oraşele din Vale, acolo unde locuitorii sunt nemulţumiţi de felul în care arată localitatea lor.

Autor: Alina Pipan 

SALVEAZĂ LUPENIUL de la dezastrul în care a fost târât de proasta gestionare şi incompetenţa demonstrată de actuala administraţie. În 2012 dă dovadă de ÎNŢELEPCIUNE şi IA ATITUDINE.  În iunie 2012, spune: NU RESMERIŢĂ!!!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu