luni, 5 martie 2012

Iată prietenii de seamă ai lui Resmeriţă !!!

Moloţ şi Avram nu au fost afectaţi de criza economică

Preşedintele Consilului Judeţean Hunedoara, Ioan Mircea Moloţ şi cei doi vicepreşedinţi, Costel Avram şi Ioan Rus nu au suferit criza economică la fel ca ceilalţi bugetari, conform declaraţiilor de avere pe care şi le-au actualizat în ultima zi a termenului prevăzut de lege, respectiv 15 iunie.
Mai mult, în timp ce profesorilor, funcţionarilor, poliţiştilor şi chiar şi pensionarilor le-a fost redus anul trecut salariul cu 25 la sută conform legii privind reducerea salariilor, la Consiliul Judeţean Hunedoara situaţia a fost un pic alta. Preşedintelui CJ Ioan Mircea Moloţ i-a crescut venitul salarial…
Astfel, potrivit declaraţiei de avere, Ioan Mircea Moloţ a încasat un venit anual de 55.544 lei, faţă de 55.412 lei cât a obţinut în anul 2009. La capitolul alte venituri din activităţi independente, preşedintele CJ a rămas cu aceeaşi sumă ca şi un an înainte, de 30.000 de lei, bani pe care i-a obţinut de pe urma animalelor pe care le are în ograda sa. În rest, declaraţia de avere a lui Ioan Mircea Moloţ nu a suferit modificări substanţiale. Şeful judeţului rămâne în continuare un adevărat moşier cu aproape 100.000 de metri pătraţi de teren pe care îi are la Certejul de Sus, Mărtineşti şi Şoimuş, cu o casă la Certejul de Sus şi o maşină de teren.
Vicepreşedintele Costel Avram a suferit financiar o mică pierdere salarială, după ce anul trecut a încasat doar 43.299 lei faţă de 49.430 lei în 2009. Reducerea salarială pare însă să nu îl fi afectat prea tare în condiţiile în care, conform declaraţiei de avere, a împrumutat două persoane cu sume de 18.000 de lei, respectiv 35.000 de lei. În rest şi Costel Avram a rămas cu cele două apartamente, unul la Petroşani şi unul la Deva, în timp ce despre garajul său de pe Maleia, care seamănă cu o cochertă căsuţă nu spune decât că “a început extinderea garajului prin construirea unei camere de 24 de mp”. Surprinzător, în declaraţia de avere a lui Costel Avram nu figurează că ar fi posesorul vreunui autoturism, deşi unii apropiaţi de-ai său susţin că recent şi-ar fi achiziţionat un autoturism AUDI A6 pe care l-a şi personalizat cu iniţialele sale ALC. La capitolul datorii, Costel Avram are de achitat două împrumuturi, unul de 60.000 de lei, scadent în 2028 la Banca Intesa Sanpaolo şi altul de 90.000 de lei, scadent în 2015 către o persoană fizică.
Cel de-al doilea vicepreşedinte al CJ Hunedoara, Ioan Rus pare să fi fost singurul dintre şefii judeţului asupra căruia s-a aplicat anul trecut legea privind reducerea salarială cu 25 la sută. Acesta a încasat anul trecut un venit salarial de 43.758 lei, în condiţiile în care în 2009 venitul său salarial a fost de  58.841 lei.
Conform declaraţiei de avere, Ioan Rus este proprietarul unor suprafeţe de teren cuprinse între 0,13 şi 3 hectare în satul Uroi şi în comuna Blăjeni, are un apartament la Deva, dar şi o casă de locuit şi un spaţiu comercial la Uroi. De asemenea, anul trecut Ioan Rus a reuşit să vândă un apartament la Sibiu cu 45.000 de euro, însă nici el nu pare un împătimit al maşinilor şi nu deţine niciun autoturism.

   Şi uite aşa cresc averile unora în timp ce noi ceilalţi, sărăcim de ne ia dracu. De ce? Pentru că până acum am continuat să ne lăsăm prostiţi şi minţiţi de aceşti politiceni care au distrus oraşe, judeţe, ţara.
Anul acesta avem şansa de a schimba o mare parte din aceste personaje. Trebuie doar să conştientizăm lucrul acestă, iar la VOT să luăm atitudine. Să le spunem NU !!! celor ce până acum nu au făcut altceva decât să-şi urmărească interesele şi să lase cu totul de-o parte problemele reale ale populaţiei.

SALVEAZĂ LUPENIUL de la dezastrul în care a fost târât de proasta gestionare şi incompetenţa demonstrată de actuala administraţie. În 2012 dă dovadă de ÎNŢELEPCIUNE şi IA ATITUDINE.  În iunie 2012, spune: NU RESMERIŢĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu