miercuri, 14 martie 2012

   Mârlănie, mişelie, nesimţire crâncenă… Limba Română este total depăşită de situaţie, negăsindu-se astăzi, suficiente cuvinte care să descrie următorul fapt petrecut joi, 8 MARTIE 2012.  Taica Resmeriţă, cu « juniorul » şi întreaga gaşcă  - moştenitoarea de astăzi a trecutului PCR – de săgeţi bine îndoctrinate şi bine îndrumate spre ţintă (electoratul) împărţeau de zori lalele roşii doamnelor şi domnişoarelor din Lupeni. Un gest frumos. Însă, nesimţirea şi mişelia apare de-ndată. Iată de ce :
            Turnătorul, cu cei doi juniori anonimi, băteau bulevardul de la un capăt la altul al oraşului. Însă cu siguranţă nu au remarcat dezastrul din oraş. Nici nu i-a interesat. Tinta fixă : femeia lupeneană, pe care cu doua vorbe « Sărna !!! » şi « La Mulţ Ani » ieşite din gura agramatului primar să le fure inima şi implicit voturile. Ţeapă dom ‘ primar, că multe dintre florile matale le-am găsit aruncate prin coşurile de gunoi de pe marginea străzii. Semn că « muierile » de la Lupeni te iubesc de numa !!! Şi ca să mai fiţi sigur de ceva, excelenţa voastră, aceste « muieri » au mult mai multă demnitate şi bun simţ decât tupeul fantastic pe care îl arătaţi oferindu-le acele lalele jumătate ofilite. Ştiţi de ce? Pentru că din bun simţ şi semn de civilizaţie nu v-au plesnit cu ele peste faţă.

   Apoi mă întreb, cum de aţi reuşit să străbateţi bulevardul pe gheaţa formată, ce l-a transformat în patinoar, fără să daţi cu curul de edil de pământ. Si să trageţi cu dumneavoastră în jos întreaga herghelie pesedistă. Cineva, vă iubeşte.

            Mai apoi apare ştirea mare din Săptămânalul Valea Jiului, un cotidian de rahat, mincinos şi propagandistic fidel până la scufundare vaporului pesedist lupenean şi nu numai. Mai ţineţi minte Scânteia ? Când citesc, că na, trebuie, realizarile dumneavoastră şi multa dragoste faţă de Lupeni şi binele pe care îl faceţi aici şi câte şi mai câte (minciuni) mă ia cu greaţă şi fac pe mine de râs. Pardon ! 





















Stadă în spate le Primăriei
În fidelul ziar, scrie mare şi tare titlul : « Flori dăruite din inimă ». În rolul principal : Cornel Resmeriţă. Ferească Dumnezeu !!! Reproducem articolul cu comentariile de rigoare între paranteze : « De 8 martie, doamnele şi domnişoarele din Lupeni  au avut parte de o surpriză plăcută (de care, să vezi chestie, se bucură odată la patru ani) din partea organizaţiei PSD. (mă întreb, dacă tot s-a creat rahatul asta de USL, de ce nu aţi luat cu voi şi rămăşiţele liberale, că doar împreună vreţi acelaşi … CIOLAN. Sau v-a dat directivă Moloţ, că oricum ăia « nu contează ») Având braţele pline de lalele roşii (iată ce exagerare ! primarul ţine 2 lalele în mână, cu o greaţă vizibilă, dar pe care, conform titlului articolului, le oferă din corason. Tot la fel, cu braţele pline de proiecte şi realizari, s-a dus dracu Lupeniul sub mandatele dumneavoastră) primarul Cornel Resmeriţă (sperăm ca din iunie să vorbim de fostul primar),   
Palatul Cultural Minerul

Gara din Lupeni
în calitate de preşedinte al organizaţiei PSD Lupeni (pe lângă preşedinte de organizaţie, totodată stăpân al timpului, Făt Frumos,  buricul pământului şi tata lor, « la toţi ») a oferit tuturor reprezentantelor sexului frumos cîte o floare de ziua lor. (dar ce ar fi fost dacă le oferea trotuare decente, pe care să se poată circula în siguranţă,  străzi asfaltate şi curate,parcuri frumos amenajate cu iz romantic şi modern, un oraş fără sute de haite de câini vagabonzi, fără tone de gunoaie, fără zeci de cerşetori, fără milioane de euro datorii, cu locuri de muncă, cu şcoli dotate şi fără restanţe la utilităţi, cu centre sociale pentru bătrâni, orfani şi persoane nevoiaşe, cu iluminat stradal modern, cu blocuri reabilitate, care să nu stea să cadă, cu locuri de agrement, pentru relaxare şi petrecere a timpului liber. Oare cum ar fi fost ? Însă, doamnele au primit o floare oferită în scârbă, cu aroganţă. Mi-e silă !!!) Am oferit câte o floare (uitaţi-vă la poze, câtă greaţă se citeşte pe faţa edilului) şi le-am făcut semenelor noastre urări de bine (atât a putut realiza măreţul primar în 12 ani. Că în afară de urări de bine nu a mai făcut nimic… şi imaginile vorbesc de la sine !) în această zi specială, dedicată femeii. Este o iniţiativă a organizaţiei PSD Lupeni de a le oferi celor de lângă noi o mică atenţie, (normal, că un lucru mai măreţ şi bun nu aţi fost în stare să faceţi în 12 ani) o bucurie ! a ţinut să precizeze primarul Lupeniului, Cornel Resmeriţă. »
   Un articol superb, un primar minunat, de invidiat, care nu face altceva decât să îşi arate grija pentru cetăţeni şi pentru binele lor. M-am amuzat teribil, deşi în suflet sunt total indignat şi îndurerat, văzând cum minciuna merge mai departe, şi încă mai sunt mulţi oameni care o cred. Sperăm ca Dumnezeu să le lumineze totuşi mintea !


Stradă din Lupeni
Cartier Bărbăteni - zona Penny

Câini vagabonzi

Alţi câini vagabonzi
Jeg la drumul mare

Rezultat al falimentării UNIVERSAL EDIL

Nu, nu e o imagine din India

Chiar dacă nu a fost nici un cutremur... se cutremură totul

Civilizatie şi mult progres
SALVEAZĂ LUPENIUL de la dezastrul în care a fost târât de proasta gestionare şi incompetenţa demonstrată de actuala administraţie. În 2012 dă dovadă de ÎNŢELEPCIUNE şi IA ATITUDINE.  În iunie 2012, spune: NU RESMERIŢĂ!!!  

2 comentarii:

  1. Este foarte frumos orasul pacat ca nu avem primar capabil sa se ocupe de oras,nu de interesele personale.........................nu sunt cuvinte....................

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti penibil ma ghiocel....pardon, brandusa

    RăspundețiȘtergere