vineri, 17 februarie 2012

Lupeniul se mobilizează pe Internet pentru debarcarea primarului Resmeriţă

Niciunul dintre primarii localităţilor din Valea Jiului nu cunoaşte o contestare atât de puternică din partea propriilor cetăţeni precum Cornel Resmeriţă, primarul ales de 3 ori consecutiv în fruntea municipiului Lupeni.Pe diverse bloguri, pe reţele de socializare, în presă şi din ce în ce mai des pe străzile din Lupeni, primarul Cornel Resmeriţă este contestat tot mai puternic de cetăţenii care-i reproşează situaţia dezastruoasă în care se află acest oraş. Mizeria din oraş, dezinteresul primarului faţă de sistemul de gestionare a deşeurilor, faţă de salubrizare, faţă de termoficare, faţă de şcoli, spital şi alte instituţii publice şi, nu în ultimul rând, dezintersul manifestat în rezolvarea problemelor semnalate de cetăţeni i-au determinat pe tot mai mulţi dintre lupeneni să ia atitudine. Nemulţumirile oamenilor se manifestă tot mai des în spaţiul virtual, acolo unde postările care cer atitudine din partea lupenenilor, chemaţi să restabilească onorabilitatea şi responsabilitatea funcţiei de primar la alegerile din iunie 2012, prin împiedicarea fraudei electorale şi desemnarea unui primar dorit de cetăţeni s-au înteţit. Vă prezentăm, alăturat, conţinutul unui astfel de mesaj public, lansat prin intermediul blogului opinialupeneana.blogspot.com (T.V.)

Autor : Tibi Vinţan


SALVEAZĂ LUPENIUL de la dezastrul în care a fost târât de proasta gestionare şi incompetenţa demonstrată de actuala administraţie. În 2012 dă dovadă de ÎNŢELEPCIUNE şi IA ATITUDINE.  În iunie 2012, spune: NU RESMERIŢĂ!!!

Un comentariu:

  1. Ar trebui ca tot mai multi oameni sa urmareasca pe internet evenimentele referitoare la Lupeni. in special tinerii. ca sa stie cat de rau o ducem toti. Jos Resmerita!

    RăspundețiȘtergere